Hodnotenie najvyššej dôveryhodnosti Hodnotenie najvyššej dôveryhodnosti
Pomáhame už od r. 2004
Špecialisti na Bavorsko
Overení klienti
Profesionálny servis

​SUNSET24 sa mení na SUNSET MSH


Drahí opatrovatelia. Dobre viete, že našim cieľom vždy bolo ponúkať čo možno najkvalitnejšie služby a stať sa najlepšími v obore. Chceli sme vám oznámiť, že spoločnosť SUNSET24 je od tejto chvíle novou, silnejšou značkou. Predstavujeme vám SUNSET Maltese Social Help (MSH) s hlavným sídlom na Malte a 11 pobočkami v 6 krajinách Európy. Čo to pre vás znamená? Ešte silnejšieho partnera a úspešnejšiu kariéru v prestížnej spoločnosti.

Prechod na SUNSET MSH od augusta

Postupne v priebehu mesiaca júl budeme prechádzať na novú vizuálnu identitu. Nové šaty dostane aj naša webová stránka a stránky na Facebooku. Súčasnú modro-zelenú vystrieda červeno-čierno-biela kombinácia. Základným pilierom novej identity bude logo s typickým krížom rytierov maltézskeho rádu, ktoré ešte viac podtrhne silu, stabilitu a ochrannú ruku, ktorú od nás môžete očakávať.  

Nemusíte sa ale obávať, personálne obsadenie spoločnosti ostáva nezmenené a všetky kontakty na nás budú dostupné a plne funkčné aj po prechode. Veríme, že budete s našimi službami aj naďalej spokojní.